2013. január 29., kedd

Megalakult a 24. Gazdatanács Gyúrón

2013. január 29-én 8 fővel megalakult a 24. Gazdatanács Gyúrón.

Gyúrói Gazdatanács
2013.01.29.
Vinis János
E 24 Gazdatanács legnagyobb értéke, hogy egységes elvekkel alakult meg. Nem azért, hogy egy újabb szervezetecskét alakítsanak, egy gittegyletet hangzatos szavakkal, címkével. Nem!


A 24. Gazdatanács is a tettek mezejére lépett. Pártoskodás és szervezetesdi helyett talpra állt, melynek első jele, hogy megfogalmazták a tagok egyértelmű követeléseiket. Nem hatáskörükön kívül, nem valamely más megyére, de nem is az ország vezetésére, hanem kifejezték akaratukat, hogy mostantól kezdve, mint helyi gazdálkodók, bele kívánnak szólni Gyúró birtokpolitikai ügyeibe. Elsősorban a föld kérdésébe. Legyen az törvény, legyen éppen bérbe adok vagy veszek!

A 24. Gazdatanács nem alapított egy újabb egyesületet, pártot, szakszervezetet. Odaállt Kajászó mellé, mert nem csak nézni akarja azt a történetet sem. A 24. Gazdatanács a másik 23-mal kíván szövetkezni, nem majd, hanem MOST, pontosabban

2013. február 2-án 14 órától
Boldogasszony napján
Kajászón

Kőkemény szövetséget kíván kötni arra, hogy addig nem állnak meg, míg ezt a természetes igényüket ki nem harcolják, bárkikből is álljon ez az eszement parlament.


A 24 Gazdatanács nem áll meg ott, hogy szavazgasson négyévente. Bárki is kormányoz február 2.-tól kezdve, annak számolnia kell azzal, ami elindul ezzel - a most még 24, de egyszer még 2400 Gazdatanácsból álló - szövetséggel!

A gazdatanácsok szövetsége nem lesz soha más, mint a


GAZDATANÁCSOK SZÖVETSÉGE! 

Ez a radikális forradalom alapja, nem valami esti mese! 

Minden szervezetet arra szólít majd a gazdák alanyi jogú szövetsége, hogy támogassák a helyiek önrendelkezési jogait. Harcoljanak együtt velük, nem ellenük, hogy legyen érdemi beleszólása a helyieknek a helyi döntésekbe! Nem pénzért, nem posztokért, nem hatalomért, hanem a jó magyar emberi életért, létért!

Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület - Fejér Szövetség

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése