2013. február 24., vasárnap

Elképesztő különeljárás a fenyegetettek portáján

Tisztelt Honfitársaink!
Tisztelt Szerkesztőség!

Elképesztő hírek érkeztek a Gazdatanácsok Szövetségéhez, az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesülethez és a Fejér Szövetséghez a legkülönbözőbb forrásból és nem is csupán Bábonymegyer ügyében.

Miközben a Gazdatanácsok Szövetsége két azon tagjánál tartanak hatóságok rajtaütésszerű vizsgálatot, akiket életveszélyesen fenyegetnek, s akik egyedüliként emeltek szót az agrárkamarai választásoknak nevezett szavazások egyik helyszínén (levélben többen is), aközben arról is érkeznek hírek, hogy a községekben és falvakban jól ismert "mutyisok" kezdtek el meghamisított Gazdatanács Bejelentő iratokkal és jegyzőkönyvekkel "ál-Gazdatanácsokat" alapítani.

Újabb fejlemények a bábonymegyeri ügyben:
Ahogy korábbi híradásunkban is szerepelt, a mai napon, vasárnap hirtelen - a hírek szerint egy állampolgári bejelentés alapján - Tolnai Jánosné és Dr. Szatmári Katalin által, de központi utasításra elrendelt és 5-10 percenkénti telefonhívásokkal vezényelt "statárium szerű" vízügyi vizsgálatot tartott a pécsi környezedvédelmi hatóság és rövid időn belül bejelentkezett az állategészségügyi hatóság is. Ez utóbbira - hírek szerint: mert a jól ismert területen közvetlen járványveszélynek még a lehetősége is kizártnak tekinthető" - holnaptól kerül sor a lét gazda területén.

A friss hír azonban az, hogy a kirendelt munkatársakat azonnali hatállyal a központi laborba rendelték a mintákkal Budapestre.

Hihetetlen? Két gazda szót mer emelni egy nyilvánvalóan arcátlanul antidemokratikus kamarai választás ellen egy héttel ezelőtt, majd életveszélyesen megfenyegetik ismeretlen tettesek, hogy "ha pofáztok, mögdegletek", s ezek után teljesen véletlenül a környezeti és állategészségügyi hatóságok éppen az ő területüket tartják a lakosságra különlegesen veszélyesnek?

Van valaki még, aki hisz a véletlenek ilyen rendezett egybeesésében a káosz közepette, amelytől a hivatali eljárások egyébként szenvednek. Gondoljunk csak a legutóbbi kiskerttulajdonosok bejelentési és regisztrálási kötelezettségéről szóló rendelet megfogalmazása miatt napokig tartó rendetlenségre!

Látszólag az üggyel nem összefüggő hír, hogy sorra érkeznek a telefonok arról, hogy Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyében illetéktelenek- általunk, a Gazdatanácsok Szövetsége által ismeretlenek - hamisított Gazdatanács bejelentő irattal alakítanak a helybéliek által állítólag közismert "simlisekből", zsebszerződéses ügyekbe keveredettekből ún. Gazdatanácsokat.

Ahogy említettük, látszólag nincs kapcsolatban a fentiekkel, de ki lehet ma biztos abban, hogy valóban nincsen kapcsolat abban, ami az utóbbi évtizedek talán legtisztább alanyi jogú mezőgazdasági érdekvédelmi szövetsége és tagjai körül folyik?
Mi folyik itt? 

Jegyzőkönyvek letölthetők: https://docs.google.com/file/d/0B2eX2yV7Hp4dQkJfemF5eVlYVWM/edit

Gazdatanácsok Szövetsége titkársága

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése