2014. május 2., péntek

2014. május elsejei ultimátum az EU Bizottsághoz

2014. április 24-én az Anyaföldvédelmi Kerekasztal kiadta felhívását, hogy 2014. május 1.-től Végveszélyben a magyar föld, amelyhez folyamatosan csatlakoznak aláíróként az önálló Gazdatanácsok.

2014. április 30-án a Fejér Szövetség, a Gazdatanácsok Szövetsége természetes szövetségese 2014. május 1-ét az árulás napjává nyilvánította, s közleményének utolsó mondatában kijelentette, hogy "Változatlan feltételekkel az EU tagság életveszélyes a MAGYAR NEMZETRE"

2014. május 1-én Gaudi Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvivője által "Tagok legyünk vagy szabadok" címmel és a Gazdatanácsok Szövetsége titkárságának és a Fejér Szövetség elnöksége tagjainak cselekvő közreműködésével szervezett tüntetés több száz résztvevője az alábbi ultimátumot intézte és juttatta el az Európai Unió Bizottságához.
 
Ultimátum az Európai Unió Bizottsága részére

Mi, akik a magyar nemzet képviselőiként ma a gyarmatosító Európai Unió budapesti helytartósági épülete előtt megjelentünk hazánk hazug, megtévesztő és tisztességtelen népszavazást követő kényszer csatlakoztatásának és gyarmati létünk 10. gyászos évfordulóján, amely naptól a Szent Korona fennhatósága alá tartozó magyar termőföld tulajdonjoga és használati joga külföldiek számára hazaáruló döntések következtében megszerezhetővé vált, közfelkiáltással elfogadtuk az alábbi nyilatkozatot, amely a magyarság ultimátuma a gyarmattartókhoz

A) miután Magyarország az élet minden területén a nemzeti iparunk és mezőgazdaságunk leépülését, a lélekszám fogyását, fiatalok nagyszámú külföldre menekülését, családok eladósodását, nemzeti újraegyesítésünk megvalósításának megrekedését jelentő drámai mértékű károkat szenvedett tíz évvel azután, hogy hazánkat az Európai Unió halálos csapdájába csalták egy metternichi ravaszsággal megtervezett és haynaui kegyetlenséggel kivitelezett pusztító folyamat keretében a nemzetvesztő 1991-es társulási megállapodást, majd a 2003-as tisztességtelen és ezért legitimnek nem tekinthető népszavazást követően egy olyan uzsorás szerződésnek minősülő, gyarmatosító csatlakozási szerződéssel, amely számos elemében sérti az EU saját értékeinek is számító elveket (esélyegyenlőség, egyenjogúság, diszkriminációmentesség) és a nemzeti önrendelkezés elvét és

B) miután a hazaáruló kiárusítók és az Európai Bizottság tárgyalásai nyomán véglegesített magyar-EU csatlakozási szerződés a magyar termőföldet az Európai Unióról szóló Szerződés azon 345. cikke rendelkezésével ellentétben (miszerint az EU nem érinti a tagállamok tulajdoni rendjét) a tőkejavak szabad áramlása fejezetbe sorolta a régi tagállamok földjeivel ellentétben és ezáltal nemzetünk fennmaradását veszélyeztető módon megnyitotta a magyar termőföld külföldiek általi megszerzését

C)  ebben a kártékony folyamatban az Európai Unió, illetve annak fő végrehajtó szerve, az Európai Bizottság  gyarmatosító, központosító, nemzetállamokat szétzilálni törekvő hatása meghatározó szerepet játszott,

ezért szükségesnek tartjuk közölni Önökkel az alábbiakat:

1.   Közöljük Önökkel, hogy a népszavazás tisztességtelensége és illegitimitása miatt nem ismerjük el hazánk EU kényszercsatlakoztatásának hatályát, ezért hazánk EU tagságát illegitimnek tekintjük.

2.  Közöljük Önökkel, hogy mindezek a körülmények a történeti alkotmányunk legjelentősebb garanciális zárkövének, az ellenállási jog gyakorlására világos és egyértelmű felhatalmazást adnak, ezért ennek keretében minden parlamenti képviselettel rendelkező párthoz és megválasztott országgyűlési képviselőhöz eljuttatandó nemzeti követelésünk, hogy a magyar Országgyűlés legkésőbb 15 napon tegye meg az alábbi alkotmányozó és jogalkotási lépéseket, amelyet már a legutóbbi választásokat követő első 2014. május 6.-i ülésnapján kezdjen meg:

2.1. történeti alkotmányosságunk jogfolytonosságának helyreállítását, az elmúlt évtizedek nemzetárulói felelősségre vonását lehetővé tevő, illetve egy nemzeti érdekeket védő, jelenlegi párt-diktatórikus rendszert felváltó kormányzati rendszer létrehozatalát célzó Nemzetgyűlés döntéseinek meghozataláig csupán ideiglenesnek tekinthető, egypárti Alaptörvény módosítása a külföldiek termőföldszerzésének megtiltása, továbbá hazánk EU tagságának megszüntetése érdekében mielőbb megtartandó népszavazás lehetővé tétele és 2003. április 12-i népszavazás idején hatályos korábbi szabályok szerinti megtartása érdekében,

2.2. a hazaáruló földtörvény (mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló 2013. évi CXXII. törvény) hatályon kívül helyezése, a termőföldet hazai kézben tartó és egyúttal az oligarcháktól is megvédő Nemzeti földtörvény, illetve üzemszervezési törvény elfogadása, továbbá ezen törvények megalkotásáig a korábbi termőföld-forgalmazási szabályok alkalmazását lehetővé tevő törvény meghozatala, ideértve mindennemű termőföldszerzésre irányuló szerződés ingatlan-nyilvántartási bejegyzésének moratóriumát is,

2.3. országgyűlési határozat megalkotása, amely felülvizsgálati szempontokat és tárgyalási alapelveket is egyidejűleg meghatározva Magyarország Kormányát felszólítja arra, hogy haladéktalan kezdeményezze az Európai Bizottságnál az EU csatlakozási szerződés teljes körű, nemzeti érdek alapú felülvizsgálatát, addig pedig tartózkodjon minden olyan, nemzeti érdekeinkkel össze nem egyeztethető jogszabály kezdeményezésétől, megalkotásától és végrehajtásától, amely az EU tagság miatt válna szükségessé.

3.   A fentiekre tekintettel felszólítjuk Önöket, hogy

3.1. Haladéktalanul állítsanak le minden hazánk ellen indított kötelességszegési eljárást, illetve tartózkodjanak minden ilyen eljárás megindításától, különös tekintettel a külföldiek földszerzési tilalmát elrendelő rövidesen megalkotandó jogszabályi rendelkezésre.

3.2. Haladéktalanul kezdjék meg a hazánk EU csatlakozási szerződésének felülvizsgálatára irányuló tárgyalásokat Magyarország Kormányával az 1.3 pont szerinti országgyűlési határozat szerinti keretek között, különös tekintettel a csatlakozási szerződés által megsértett alapelvek érvényre juttatása, ezen belül a magyar termőföld tőke javak szabad áramlása köréből történő kivétele érdekében.

3.3. Tartózkodjanak minden olyan cselekménytől, amely sérti, illetve veszélyezteti Magyarország alapvető nemzeti érdekeit, különös tekintettel a jelenlegi tagsághoz kapcsolódó kifizetések bármilyen jogcímen történő visszatartásától.

3.4. 30 napon belül készítsék el a pontos kimutatást arról az összegről, amelyet hazánk csatlakozás magyar gazdákat érintő uzsorás feltétele miatt a magyar gazdák nem kaphattak meg, ellentétben a földjeinket most elrabolni készülő, illetve már részben bitorló nyugati gazdákkal.

3.5. 30 napon belül kezdjék meg ezen elmaradt támogatási összegek kifizetését a meglopott gazdáknak.

3.6. Haladéktalanul kezdeményezzék az Európai Unió alapszerződéseinek olyan tartalmú módosítását a tagállamok bevonásával, amely lehetővé teszi, hogy a jelenlegi központosított szuperállamból az EU átalakulhasson minél rövidebb időn belül a tagok egyenjogúságán és kölcsönös érdekein alapuló, önrendelkezést tiszteletben tartó Nemzetek Európájává.

3.7. Haladéktalanul kezdjék meg azon jogalkotási munkát, amely az EU területén, számszerű kisebbségbe szorítottan élő hagyományos nemzeti közösségek (köztük a trianoni diktátummal szétszabdalt, önrendelkezési jogától megfosztott magyarság) számára mielőbb lehetővé teszi, hogy amíg a Nemzetek Európája modell meg nem valósul etnikai alapú régiókat, autonóm területeket hozhassanak létre.

3.8. Haladéktalanul kezdeményezzék a kollektív bűnösség elvén alapuló, magyarokat és németeket máig sújtó Benes-dekrétumok érvénytelenítését és ahhoz fűződő minden hátrányos jogkövetkezmény megszüntetését, illetve az érintettek jóvátételben részesítését.

4.  Ezúton közöljük Önökkel, hogy ez a mi Hazánk és nekünk csak ez az egy Hazánk van, amely egyesítésre vár és hazafias kötelességnek teszünk eleget, amikor ebben a sorsfordító időszakban a cselekvés útjára lépünk és mozgalmi erővel gyakoroljuk a nemzeti ellenállás jogát a Szent Korona tulajdona és dicső eleink hosszú sorának vérével oltalmazott, s megtartott Nemzetünk szabadsága védelmében.       
Mivel az eddigi eszközök nem bizonyultak elégségesnek, ezért most a küzdelem új útjára kell térnünk, szabadságküzdelmünk új módszerekkel is kell folytassuk, úgy mint a polgári engedetlenség, együtt nem működés, bojkott, blokád, sztrájk és más, most közelebbről megjelölni nem kívánt eszköz minden gyarmatosításunkat fenntartó, előmozdító intézkedésekkel, szervezetekkel és személyekkel szemben. Nemzeti ellenállási hagyományunk a janicsárokkal, labancokkal és hódítókkal szembeni kíméletlen fellépés. A nemzeti önrendelkezésünk érdekében folytatott küzdelmünk új szakaszában élni kívánunk mindazon módszerekkel, amelyekkel a rab népek a történelem során éltek, illetve a jelenben élnek, különös tekintettel az írekre, baszkokra, koszovóiakra, indiaiakra és kelet-ukrajnai oroszokra.

5.   A fentiekre is tekintettel felszólítjuk Önöket, hogy magyarországi képviseletüket 30 napon belül zárják be és vigyék magukkal az ott hazánk rabtartásán munkálkodó janicsárjaikat, vigyék el Brüsszelbe, ahol a multikulti sokszínű világában megélhetik azt, amit hazánkban kívántak megvalósítani.

Isten óvja és vezesse Magyarországot!
Budapest, 2014. május 1.

Gazdatanácsok Szövetsége Titkársága

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése