2015. június 15., hétfő

Napirenden a Gazdatanács a Hortobágyon

Tisztelt Szerkesztőség

Amint Önök is tudják, Phil Hogan, az Európai Parlament 2015. júniusi ülésszakán a mezőgazdaságért felelős EU biztos bizonyítékokat kért Morvai Krisztina képviselő asszonytól a Hortobágyi Nemzeti Park földbérleti visszásságainak feltárására és ígéretet tett, hogy az ügyet kivizsgálja.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról (az alábbi) a meghívásról is, amelyet a hortobágyi gazdák kezdeményezésére személyesen és elektronikusan adott át, juttatott el minden illetékesnek a Gazdatanácsok Szövetsége titkársága

Tisztelettel:
Gazdatanácsok Szövetsége Sajtószolgálat



Tisztelt Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottsága tagjai!

Tisztelt Bitay Márton államtitkár úr!
Tisztelt NFA  Elnöke!
Tisztelt Szilágyi Gábor HNP elnöke!
Tisztelt Hajdú-Bihar Megyei Agrárkamara  Elnöke!

   A hortobágyi és a környező legelőkön   kialakult tragikus és tarthatatlan helyzet megoldásáért Egyesületünk  az érintett  alakuló  Gazdatanácsok kérésére hívja össze Címzetteket

június l6-án  11 órára
a mezőpeterdi Bástya Panzióba
/42-es főút mellett./

Kérjük, úgy képviseljék hivatalaikat, hogy birtokában legyenek a jelenlegi tényeknek és annak a megoldási javaslatnak, mellyel a tarthatatlan helyzet feloldható.

A kétségbeesett gazdák kérésére már uniós képviselők is áttekintették a helyzetet, akik megkerestek bennünket és már hangot is adtak tapasztalataiknak a sajtóban.

Meggyőződésünk, hogy itt kell, és csakis itt tudjuk közös dolgainkat úgy rendezni, hogy az az ország javára, a vidék megmaradását szolgálja.
Minden érdekeltet és érdeklődőt tisztelettel várunk

Az  Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület
és a Gazdatanácsok Szövetsége  képviseletében:

Tamási Béláné sk.            dr. Boór Ferenc sk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése